TUŽNA PORUKA DJEVOJKE NASTRADALOG MLADIĆA: ‘ŽELIO SI DA ODEMO NA UTAKMICU, ŽELJU ĆU TI ISPUNITI ALI SAMA’

“Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja zar je moralo sve ovako da se završi?”, napisala je u potresnoj poruci na društvenim mrežama Nataša, djevojka Miodraga Jovičića nastradalog u saobraćajnoj nesreći u Šapcu.

Čitav Šabac je u šoku nakon saobraćajne nesreće u kojoj je nastradalo četvoro mladih. Njihovi prijatelji opraštaju se od njih na društvenim mrežama.

Djevojka poginulog Miodraga Jovičića postavila je niz fotografija sa njim uz potresnu poruku.

– Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama, 13.8 bi nam bilo 6 mjeseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj zivot jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najljepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na cijelom svijetu.

Nastradali Sara, Miodrag, Tanja i Ivana, pa i povrijeđena Maja bili su nerazdvojni prijatelji. Svi su čekali ovo ljeto da se ponovo okupe na Sarinom punoljetstvu koje je trebalo da se dogodi za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila oko 5 sati ujutru u mestu Tabanović kod Šapca, kada je pod još neutvrđenim okolnostima automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka izletio sa puta i udario u stub javne rasvjete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

Grupa mladih se vraćala iz noćnog provoda, a šta je bio uzrok stravične nesreće utvrdiće istraga.

(Hayat / Foto: Instagram)